Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gåvan

 

hon steg ur havet

 

venus

 

 

afton

morgonstjärna

 

 

i händer bar hon

 

en av de vackraste skålar

 

 

snäcka

mussla

händer

vingar

 

 

hon tillsade dess väsen visa

 

visa din gåva

 

kärlekens strålande pärla

 

mannen

kvinnan

tilläts se

 

kärlekssköljan

 

 

strålande pärla

fri från smuts tro förgångensårnad

 

 

ändå

än

 

 

livet vandrade

 

såg dem

 

 

stjärnor svepte vingar

 

 

blev kristaller

lades i själssjö

 

 

man och kvinnas händer är sjöstrandom

 

 

 

så vacker blommade kristallsången

 

 

tvekan

negationer

andades däröver

 

 

 

sjö livkvävdes 

kristaller

matta

 

 

sjönk in i stjärnvilja

 

 

 

lyfter min kristall

 

 

 

renar mitt kristalljus i solkraft

 

 

 

jag väntar dig

 

 

 

i aftonvinds skira gryningsstrimma




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-20 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser