Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spontan kärleksdikt


Tag min hand låt oss gå genom regn och solsken
tillsammans ska vi göra kärleken hel

jag ser i dina glittrande ögon
vad du tänker dom lyser så av din kärlek

lutar mitt huvud mot ditt bröst
känner ditt hjärta banka
jag är trygg med dig

så låt oss gå tillsammans i livet och upptäcka allt det
vackra det sköna underbara
låt oss bli en i två själar




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 296 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-05-20 20:36



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härligt underbarligt skrivet!
2010-07-06

  kärleks ängel
vackert!
2010-05-21

  anits VIP
Mycket vackert och kängtansfullt
2010-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen