Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

an tecknan

 

 

antecknade

an tecknade

 

 

 

denna

sida

 

 

detta skeende

 

 

 

 

varsamlösgör  nu sida

 

 

 

viker papperssvala

 

 

ber vindfamnan

förabäraleda

 

 

 

är sidans skriftan en

 

bumerang

 

en

 

mening

 

 

återvänder

 

sidan




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-20 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser