Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri ängel

Jag har funnit en ängel

Men han är inte fångad, utan fri

Han vill vara mig nära

och han har nått mig djupt inuti

Jag kan helt säkert säga

jag har aldrig upplevt det här förut

han berör mitt hjärta

tänk att han kom till mig till slut

Varje morgon då jag vaknar

och ser honom le mot mig

svämmar min kärlek över

Min fantastiska man.

Jag ska alltid älska dig




Bunden vers (Rim) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-21 22:10



Bookmark and Share


    Tea Alex
:) Du får skriva ned den här i ett kort och ge till honom. :)
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt