Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

festögonblick

 

människa

 

öppna din rädsloknopp

 

lev varje stund i fest

 

levandemöt varje stund

i upplevandefest

 

möt varje stund

i fest

 

bjud in gåvorna

 

du kan aldrig få det för bra

 

aldrig få för mycket

 

 önska önska runt i ring

 

duka bordet med vit duk

 

 

bjud in festen

 

med

leendeljusa ögon

leendeljus mun är broar

broar till är

 

 till är

 

är leendeljusen till fest

 

öga till öga strålar

 

 

stig ur din bädd med öppna händer

öppna fötter

 

 

viska

 

tack




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-22 19:47



Bookmark and Share


  firefire
kloka ord att bära med sig!
2010-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser