Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sådetkanbli

 

 

vandrar över väg

 

ned till strand

 

doppar tåblomma i

 

 

havsvåg sköljer över mig

 

sitter under palmer i vitsand

 

lyssnar till snäckskalssånger

nynnar med

 

ser dem öppnas

 

 

vita stjärnkristaller seglar hav jag i dem




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-22 20:42



Bookmark and Share


  firefire
under de palmerna skulle jag också vilja sitta och nynna...fin liten dikt!
2010-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser