Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avklädan

 

 

det är skönt avkläda sig

 

allt

 

våga avkläda sig

 

allt 

 

lägga sig i sol

 

träd susar humla sjunger in vit

 

i mitt bröst är trumma spänd andas

söker

andas rytm

 

det är skönt avkläda sig

 

allt

 

lägga sig i solen

 

instiga

 

bli

solskimran

 

omfamnas

upplösas

upphöra

 

ser molndrömmar segla

sakta

 

segla

 

fara bort

 

känner

upplever

 

blåskimrans slöja  andas fläkt

 

jag ber om detta vill jag ej mer

 

dömd dömas dömd

utan

 

utan ögonlyssnan

 

ber om bort

 

upprepar

upprepar

 

ber om

 

blirfriande

 

det är borta

 

träd susar humla sjunger in vit

 

i mitt bröst är trumma spänd

 

andas

andas rytm

 

är i vind

 

berör

berörs

 

är levande

 

i välkomnan välkomnad

 

 

uppleva humlas djupsång

maskrosdans

fjärils lätta vinge

 

allt

allt

 

allt




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-22 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser