Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen efter resan till Stockholm och samtalet med Barbro Erling värt guld <3




Frihet ♥

 

 

Äntligen har jag fått frid i mina tankar

Äntligen förstår jag att det jag känner innerst inne är rätt

Äntligen kan jag vila i den tid som är

 

Min uppgift är inte att prestera något

Inte att söka mer kunskap

Inte att jobba på att bli hel

 

Det enda jag ska göra just nu är vila i vetskapen

att jag är buren av kärlek

omsluten av värme

 

Jag ska göra det som är roligt

inspirerande och tillfredsställande

tills glädje och kraft återvänder

 

Tillåta mig gråta ut all smärta

så att inre sår läks

och hjärtat bevaras rent

 

Allt har sin tid

Just nu ska jag tillåta mig

att bara vara!

 

♥ Såååååå skönt ♥




Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 243 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-05-23 01:30



Bookmark and Share


  Prästen utan religion
Klokt. Njut på! Det är du värd!
2010-05-29

  Johan Bergstjärna VIP
SANT och bra och mycket vackert skrivet, den här skulle jag vilja ha sitta på kylskåpsdörren! : )
2010-05-26

    AA VIP
Härlig och fin text. // AA
2010-05-26

  Tothem
En härlig medryckande text! WOW!!
2010-05-24

  firefire
underbar känsla i denna,värd mer än allt guld i världen! Lycka till,det kommer att gå bra! det vet jag! kram!
2010-05-23

  Blåbäret
så tillåtande skönt
en pusselbit hittade hem
2010-05-23

    ej medlem längre
vila i vetskapen ... att jag är buren av kärlek ... omsluten av värme
tycker mycket OM
2010-05-23

    ej medlem längre
Underbara ord Anna!

"Äntligen har jag fått frid i mina tankar

Äntligen förstår jag att det jag känner innerst inne är rätt

Äntligen kan jag vila i den tid som är"


Mina ord:

Jag vill leva här och nu ...


Hälsn. Ann
2010-05-23

  aol
underbart fin livspoesi
2010-05-23

    J. Herward
det tycker jag låter alldeles rätt och riktigt! leva livet som det är älska nuet och framtiden, i en endda stor omfamning!:)
2010-05-23

  Stefan Höglund
Härligt positiv livs hållning som smittar.
2010-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*