Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
chikichikichiki


Prassel

Tandpetare, inte tändstickor
håller symbolen alert
där min syn skulle se
jag ragglar runt i ambition
att förändra någras
situation
chickichickchicki
speciellt den egna
den förlägna, forna förslagna
chickichickichicki
och i all dess prakt
bunt på bunt
famlar jag efter en orsak
till åderlåtandet av mitt intellekt
ka ching ka ching
ckickichickichicki
dags att öppna ögonen
för annat än prassel
eller annat prassel?




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 466 gånger
Publicerad 2010-05-23 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet