Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Love, liebe, amore, amour, amor


Dotterskärlek

jag har ett möte
med min dotters vridande kropp
hon väntar på mitt lugnande bröst
att vila foten på
ibland sätter hon en hang five på hakan
men det är ok mellan våra lakan
för jo, det är kärlek, den naturligaste rena
och godnatt, kära rymd, vi ses när vi ses
kanske delar vi drömmen?




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 378 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-23 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet