Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet hur du kämpar, vännen! Så här såg det ut när du började din resa mot upprättelse ... tänk så långt du hunnit!!! <3 Jag beundrar din uthålliga strävan ... <3




Angelina

 

 

Hon sover med en lie

bredvid sängen

Hon är

den försummade babyn

den våldtagna lilla flickan

den promiskiösa tonåringen

den nerknarkade kvinnan

Hon sover med en sax

under huvudkudden

och har en skruvmejsel

i handväskan

 




Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-23 22:39



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ryser...starkt
2010-05-24

  Tothem
Stark! Ett minne dök upp.... sov länge med hammare under kudden. Kram
2010-05-24

  aol
så ensam mitt i rädsla, grep hårt tag i mit hjärta
2010-05-23

  Blåbäret
livets erfarenheter präglar vårt försvar, verkligen
trasigt, tragiskt...
2010-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*