Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag. Tror inte på det som är sant.


Tro aldrig på min beskrivning








en blomsterskrud täckte ängarna vid vår slutdestination
en grön matta som spricker upp i växtlighet vid solhöjder
vi kan smeka blomknoppar med våra fingertoppar
framkalla njutning - spänning - sexuella fantasier








*








vår närvaro satte smärtsamt djupa bläckspår i historieböckerna
mörkaste röd som starkt lade ett sken över rummets väggar
alla såg och tänkte vi måste stoppa denna galenskap
men du och jag flydde från alla blåsväder i stan








*








smeker din ryggtavla och erkänner att nyckelben
är kroppens mest vackraste och eleganta ägodel
din hud smakar nylekt när jag kysser din blottade kropp
känner ett vilt begär i mig när jag långsamt får dig villigare







*







tröttheten översvämmar och jag tror på allt som aftonbladet skriver
inte kan ord som blivit satta i sten överrumpla en sådan som du
du som alltid stod bakom och gav endorfinsprutor i ryggraden
för att minska kantigheten som min ensamhet tyst byggt upp






*








ensamheten som skriker








*












Fri vers av Louisedottern
Läst 401 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-05-24 00:31



Bookmark and Share


  JohannaCarlsson
Den här var väldigt, väldigt bra.
Jag gillade stjärnorna som satt mellan varje stycke, det gjorde att varje stycke blev mer framhävt.
2010-07-30

  Aftonvännen
sensuellt skrivet

sexualiteten i våra hjärnor

och kroppen som vaknar

när knopparna brister ut

och känslorna leker i alla kroppar


ensamheten är det som gör ont
2010-06-06

  Silvergirl
Helt underbart fantastisk. Väver verkligen in en i orden. Starkt.
2010-06-06

  Elin Brändström
oefterhärmlig
2010-05-31

  Blåbäret
vilken mjukhet i ordhanteringen du har
måste läsa mer av dig...dock är jag för trött nu
ber att få återkomma
och nyckelbenen är det, de vackraste benen på kroppen
2010-05-27

  edion
Jag är hooked yet again av dina texter. Så magsikt vackra och så djävulskt laddade. Grymt skrivet och ett självklart bokmärke
2010-05-24

    tehdog
jag tycker det är awesome men finner inte det efter sista * höra hemma.. resten är briljant, doftar skrivlusta och ordbehandlingen från din sida är xtrem!!
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern