Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För du kanske inte förstår mig men jag kan ju i alla fall försöka nå dig.


Hela maj på en papperslapp







solen tar ett jättekliv över horisonten och påbörjar dagen
och här sitter jag med en kopp kaffe som doftar whiskey
jag ska inte äta någon frukost idag utan jag ska leva på
kaffe -kaffe -kaffe -kaffe -kaffe -kaffe -kaffe -kaffe -kaffe -kaffe
på språng bland matematik tal en tidig morgon i maj




*




jag saknar din närvaro i min ganska stökiga tillvaro
för du gör mig omedvetet värdefull i vår värdelösa värld
för dina fingrar letar sig nyfiken fram bland mina vilda lockar
för dina ögon skapar intensiv värmestrålning i mitt hjärterum
för våra ensamma läppar passar som ett fyratusenbitars pussel




; jag ler

och tar dagen som den kommer ;












Fri vers av Louisedottern
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-24 07:59



Bookmark and Share


  Amorina
Härlig! Riktigt fint skrivet! Och jag föll pladask för titeln "Hela maj på en papperslapp"!
2010-05-24

  Karl den store
En varm glädje spred sig i mig när jag läste. Och jag älskar "för våra ensamma läppar passar som ett fyratusenbitars pussel"
2010-05-24

    tehdog
oj. skrivglädje, igen. gillar.
2010-05-24

  AmandaSvalberg
"jag saknar din närvaro i min ganska stökiga tillvaro
för du gör mig omedvetet värdefull i vår värdelösa värld"

Så jävla bra.
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern