Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp till självhjälp




Trasig

Trasig själ i trasig kropp

finns i många männskor

även om dom är i topp

så har de samma känslor

 

Utåt sken så nöjd och glad

man får inte visa svaghet

inuti ont så till den grad

men lider helt i tysthet

 

Be om hjälp......

 




Fri vers (Fri form) av Christin Lederman VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-24 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP