Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HISTORIA

du frågade vart mina släktingar

låg begravda

men jag visste ingenting

hade ingen historia

jag hade bara rest

och sett mitt ansikte åldras

febrilt sökt efter städernas namn

på platserna vi älskat




Fri vers av Nahojland
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-25 14:11



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Träffsäkert. Intressant poesi som ger fler perspektiv på vad historia är.
2010-05-28

  Carola Bouvin
Fint ger du här tankar och funderingar på vår allas historia...
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Nahojland
Nahojland