Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VATTEN

hur man kan längta efter dagsregn

att molnen går genom fönstret

och omsluter ens kropp

medan sprickan

växer sig större

tills allt rämnar

blir till vatten




Fri vers av Nahojland
Läst 412 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-25 14:12



Bookmark and Share


  Agnes B* Lörinczi
Wooow! Ibland så läser jag dikter som gör mig stum och det är så fantastiskt! Denna dikt har en sådan suggestionskraft som jag sällan mött och det gör mig stum.
Tack!
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Nahojland
Nahojland