Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

elfenbensskrin

 

elfenbensskrin

givet av liv

 

från kina vandrat

 

floder

berg

slätter

 

vördnandsljus

 

snidat av seendekännande händer

 

en värld

ett liv

 

värd

liv

 

allvärldar

 

du omfamnar mina ögon

 

varsamt lyfter jag det in i mina händer

 

upplever din skörhet

 

silverne lås

nyckellöst

ler

 

lyfter lock

symbolikritualiskt

 

fläktande sus drar genom luften

 

i

 

friljus

 




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-25 14:27



Bookmark and Share


  Anna*
Jag hade så svårt att läsa ordet SymbolRitualiskt att jag fick lov att googla för att se vad det var *skratt* men det är ett fantastiskt ord i sammanhanget.

gillar dina egna sammansättningar och ändelser

Applåder
2010-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser