Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kåsa

 

urholkad trärot

grovstammad

fylls

 

bladhängespetsar ur

hjärtform

droppar

droppar

droppar

 

kåsa lyfter du ur händer

källporlan

 

klarnas

strupsnörd

 

bläddrar förstrött i gammelboka

har släppt allt

 

blad virvlar

tecken

susar

 

film stiger ut

 

vi dansar sommarängssteg




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-25 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser