Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrattlyft

 

ur stegtröttan snörde jag av skoläder

 

lade steg i

mjukmossas

 

silvertindran

 

såg in i skarpögas  vingar

 

löv susade silver föll över mig

in i torkadhud

 

träd vek upp stig

så lättföljande

bugade inför tjärn

böjde mitt ansikte över

 

förvånad var jag på väg rygga åter

 

träd susade

stanna

 

bliv kvar

 

rörelsen stannade

 

dina händer stiger upp ur

ditt ansikte

ler

 

näravackre

 

vi samtalar i fröjdansljus

 

vår skratt

skattglädje

porlar

ljusvarmt

i skogshav

 

så härligt är

att i kärlek skrattlyfta

tyngd




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 233 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-05-25 15:14



Bookmark and Share


  aol
vackert som bara den vännen, ler,
2010-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser