Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klättermus

kärlek

önskan

längtan


blev sann


dagen du


som är halvt förlamad


kallar mig det


när jag kryper upp ur sängen


älskar att vakna




Fri vers av jeanette nyberg
Läst 368 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-25 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jeanette nyberg