Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tag till vara


livet är e soppa



varge dag nya saker att uppleva

död, sorg, abort, missfall.

men, många som har råkat ut för det??????????


BLI EN MEDMÄNNSKA PRATA; VÄND INTE RYGGEN TILL


tack anders.




Fri vers av jeanette nyberg
Läst 297 gånger
Publicerad 2012-02-08 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jeanette nyberg