Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var fan finns alla???????


Fucking ........

Hatar, hatar, hatar!!!!!!
Älskar alla som ställer upp för dig,
Du kan inte själv, behöver all hjälp,
Dom som kan , svek, svek.......

Ska ta min sista ork,
hjälpa dig, bära , slita,

VARFÖR? FÖR JAG ÄLSKAR DIG!


Handlar inte om pengar , bara om med människa, dom som kan gömmer sig.......må dom hitta sin gud

det har jag.

Fucking all the lasy people........

det ska jag göra hela natten....knulla

älska, njuta, en del av det gud bjuder på.

Ursäckta språket......pissur på medmänniskan


Älskar dig......vi hjälper dig!

Brossan.







Fri vers av jeanette nyberg
Läst 438 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-26 16:57



Bookmark and Share


  Skäl till själ
jag gillar det verkligen för det här jävla mig sjukt mycket känslor!
2010-05-25

    ej medlem längre
öhm okej? Måste du få med sex på ett hörn i varje text du skriver?
Annars helt ok. ha de
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

jeanette nyberg