Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
se din medmänniska


orka älska

varför lämnar man någon man älskar?

kanske för att ge den personen en frihet att växa

se vem som behöver dig

ta till vara på alla som finns runt dig

en som behöver hjälp

glöm inte farmor, farfar, mormor (MORFAR)




Fri vers av jeanette nyberg
Läst 292 gånger
Publicerad 2012-02-07 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jeanette nyberg