Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slitna trampdynor.


Lufsen utan Lady!

Vem ska du dela köttbulle med,
charmig söt lat,
LUFSEN!!!!!

En lady, går och består, även med slitna trampdynor.

Tomt är ditt fat ,
på andra sidan,

vem ska du dela köttbulle med.

En Lady går.......

består, slickar sina sår.

En lady går,


Utan ett ända ärr!




Fri vers av jeanette nyberg
Läst 362 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-10 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jeanette nyberg