Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröllopsgåva: en slaktmask










den kyliga slaktmasken valde ut sitt första offer
ett skri skar genom trumhinnan när en livslust täcktes














tunga kättingar drog ned hennes tunna kropp mot det rosenbladsbetäckta betonggolvet
trasiga fingertoppar vars naglar borrar sig ner i betongsprickorna som blixtrar fram över hela golvytan







kalla händer som griper tag om nacken
sliter ut ryggraden
lämnar kroppen livlös i ensamheten










*










ett grönt skört blad
spränger hela den mörka tillvaron
knoppar som kastar värme över liken







en grön matta av kittlande sommargräs täcker betongen
våldsamt ljusskådespel när väggarna raseras av solen






; som spränger sig in i helvetet









-strafforten

-dödsriket

-dantes inferno




eller en evigt skön avskildhet från Gud









Fri vers av Louisedottern
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-25 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern