Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Allt är relativt" var det visst någon som sa

När barnets illusion om den gula frukten går i kras
hörs ljudet av spridande sprickor i barnets världsbild

men när vi berättar alla andra sanningar;
att tomten inte finns
att mamma och pappa kan svika
att alla män inte är snälla mot barn

då är påståendet "banan är ett bär" inte så farligt




Fri vers av aPorcupine
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-25 22:52



Bookmark and Share


    Loffe
Intressant. Bra!

//Olof
2010-10-03
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine