Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Absolut ingen sanningshalt


Listan

ett i en säng i grymma, mörka Småland
två i en säng i frodiga Östergötland
tre i samma jävla knakande säng
fyra ofullbordat lyckligtvis
fem hmmm kärleken i en blå säng
sex bluesen efter hennes sneda steg fick mig att knaka vidare
sju hon sprang snabbt, sade hon
åtta ett stort misstag i Sveriges trädgård
nio en gymnasists första svanhopp i mänsklighetens gudomliga plaskdamm och komedi
tio utomlands i 42-gradig hetta
elva en Ramonesisk skinnpaj
tolv en groupie tvingade mig
tretton en underbar vän
fjorton det börjar bli patetiskt
femton eunucker har väl inga problem?
sexton eremiten måste ju värma sin grotta
sjutton en jäkla lista till, vem orkar?




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-26 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet