Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör rösten...

 

Hör rösten talar milt

när tårar rinner sakta,

en snyftning under filt

den döljer nåt särskilt.

 

Att förtrolighet få

och lyssna hela natten

ger gärna kramar små

man mår ju bättre då  

 

(c) tk.




Bunden vers av thyra
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-26 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra