Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom mig finns alla

Jag klagar, det är inte bra. Man ska inte klaga. Dum är den som inte ser. Enfaldig är hon som skuggar solen. Inte älskad, faller som ett blad från moderseken. Godmorgon säger denna färg Jag är ljus och kärlek. En ängels vän kan man säga. En prisma som fångar ljusets sublimaste strålar. Inte längre person utan medvetande bortom all sans. Jag är plikten och överlevaren. Modern som införskaffar föda till sin familj. Sitter bland andra medborgare, lydig och trist på någon av de allmäna transportmedlen. Har svårt att bara sitta, utan grejar med någon av mina apparater, mobil, ipod touch eller läsplatta. Allt för att inte finnas, eller allt för hinna nå fram till något.




Prosa av Rachel Roth
Läst 363 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-05-26 08:51



Bookmark and Share


  noname_realmind
Tankeväckande kontraster i din dikt. Mycket vacker. Tycker om!
2010-05-27

  Eva Langrath VIP
Läser och njuter av din formuleringskonst om allt som finns inom oss att plockas fram i olika sammanhang. Tack
2010-05-26

  Iréne S Räisänen VIP
En vacker och välskriven prosa som rör vid mitt innersta.
2010-05-26

    ej medlem längre
jag är beundraren, som sitter med ett lyckligt leende när du formulerar dig såhär. tack.
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth