Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främlingskap

Jag spänner snubbeltråd
mellan träden på min bakgård.

Bland virrvarret i mitt huvud
tappar jag bort mig själv.

När all självkännedom går förlorad
mellan frågor och tvivel
slår jag mig blodig
i blindo.

Skrapar upp mina knän
när jag snubblar på mina egna trådar
och går vilse hos mig själv.

Trevar och faller.

Misshandlar mig själv
gång på gång
på grund av detta främlingskap.




Fri vers av Ninija
Läst 411 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-26 10:04



Bookmark and Share


    imnotfinished
så oerhört bra,
är vad texten är!
2010-07-09

  yoakimu
Lysande!
2010-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninija
Ninija