Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slutendans

 

det var länge sedan

hon dansade

 

 

ja

 

så kändes det

 

kylan kryper allt mer

in

 

fylld är kroppen med längtan

 

hon visste ej

om benen

 

skulle orka

 

vek undan kjolarna

 

bad ben till

 

älskade ben

jag vet att ni bär smärta

 

vi lägger smärtan här mjukt bredvid

 

låt oss

fylla er

oss med glädje

 

varsamsakta ställde hon sig upp

 

eld brinner rödguldskimran

 

hon dansar trädsånger i månsilver

 

 

för en stund

för en stund

 

i bädden med slutna ögon




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-26 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser