Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka



Stund av lycka

Slumrar sakta i
din famn

Verkligheten flyr




Bunden vers (Haiku) av Valdemar Anders
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-26 16:42



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väl fångad känsla. Snyggt skrivet. =)
2010-05-27

  firefire
fint och igenkännande..
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders