Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längta

Han längtade efter att
dränkas i en grå massa
av intetsägande varelser
som man bara levde för
att finnas till och inte
samlade på saker som
ändå skulle vara någon
annans när han försvunnit
för evigt i livets oändlighet.

Han längtade efter att
inte tillhöra, inte höra,
inte höras, inte vilja se.

Han längtade efter den
totala friheten att inte
vara beroende av någon
eller att någon var beroende
av honom.

Han längtade efter frihet,
den totala friheten,
efter allt och inget.


Han längtade ett liv




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-26 17:21



Bookmark and Share


  Blåbäret
ett av livets byggstenar...längtan
ständigt längtan av något annat, vidare, mer
eller mindre?
än hit, än dit i och av längtan drivs vi
men när stillar sig livet och när vågar man vara nöjd?
2010-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders