Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är är vad Är är

De är spruckna speglar
Jag är vad de reflekterar

Jag är inte vad jag är
Jag är vad jag gör mig till.

De är inte vad de är
De är vad de är, för att de är meningen att de skall vara vad de är

Jag försöker vara mig själv
De försöker vara som någon som är som sig själv

De frågar mig, hur skall jag vara?
Jag svarar, var dig själv.
De frågar,
Hur är jag då?




Fri vers av malkvanbandy
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-27 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malkvanbandy