(Är det någon som vet numret till teknisk support?)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Är det någon som vet numret till teknisk support?)


Vertikalt bredband


Om det finns en fast lina till Gud
måste den vara tvinnad av en
helvetes massa fnurrtrådar




Fri vers av Almagrundet
Läst 378 gånger
Publicerad 2005-11-13 19:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
... och mynna ut i intet?...
2005-11-13

  Cris
He he! Ja kanske det. Du är en tänkare du...:)
2005-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet