Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillät

 

idag ställde jag mig mitt i ängens höga gräshav

lyfte händeskålar

en solstråle

fann

gav en stund

värme

ljus

 

jag tillät det ske

 

idag lade jag mig mitt i ängens gröna gräshav

ett blad föll skimrande

dansande

lade mig

in i ängshände

blad är

mitt täcke

 

jag tillät det ske

 

där ligger jag nu

följer molnseglare

beskådar dags djupvioletta mening

väntar på

regn




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-27 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser