Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilar

 

visst är det så

varför väljer jag alla dessa ekosalar

har ej valt dem

så lätt spränga alla väggar

det enda lilla jag behöver göra

är sjunga de högsta tonerna har sett kristallglas spricka

 

så vackert faller kristallregn splitterbitar av liv

golvet är gnistrande matta

fötterna skäras ej

mjuksveper med hand

de gör mig ej illa

lyfter vart sandkorn

 

ser pyramiden växa

vit står pyramiden

månmoder ler i nattimjan

doftar

gryning

 

solfader vandrar

ler i dagbasilika

tältdukar lyfter vida vingar

havre sjunger i vinden

eld brinner det är mitt hjärta det vet jag helt säkert

jag väljer ej ekosalar

jag ser dem

lever ej genom dem

frustande hör jag nalkas

jag rider i eld in i liv

till liv

men ännu

vilar jag en stund




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-27 15:47



Bookmark and Share


  Aftonvännen
rör vid sinnet som drömmar
2010-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser