Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En limerick om dental orientering.


Madrassmarodören


En horknullare ifrån Bender
fick massage medelst mun och med händer,
men se horan var sjuk,
hon bet tag i hans kuk,
så nu knullar han fnask utan tänder.




Bunden vers (Limerick) av Sugpyret
Läst 429 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-27 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sugpyret
Sugpyret