Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvudsaken - Fredagsmys à la frenologiorgier

Så härligt len och följsam, så svampigt skön och mjuk
du kniper om min hårda, ja, vildsint styva kuk.
Du är för mig det bästa som Gud har avlat fram,
när jag så våldsamt tar dig, jag känner ingen skam.
Jag delar dig med stocken varenda jävla kväll
du är en ljuv välsignelse, ack kära fontanell.




Bunden vers (Rim) av Sugpyret
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-15 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sugpyret
Sugpyret