Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En limerick om färgglada genitala gömställen


Svålgropen


En kärring från Nybro Kommun
i sitt skrev inte hade ett fjun:
"Se, det går som på räls,
när man inte har päls,
välj nu grop; en är rosa, en brun."




Bunden vers (Limerick) av Sugpyret
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-28 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sugpyret
Sugpyret