Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en annan tid, på en annan plats

I en annan tid,
på en annan plats

älskade dom medan
stjärnorna vandrade
sin evighetslånga
vandring över
himlens valv.

Stjärnor föds
stjärnor dör

I en annan tid,
på en annan plats

knyts banden som
förenar och förgrenar
släkten som kommer
och släkten som går.

I en annan tid,
på en annan plats

Lever vi för
alltid




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 546 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-05-27 19:56



Bookmark and Share


  aol
sant vackert berörande
2010-10-19

  Moniqa
Poesi som ger eftertanke o öppnar upp, vackert skrivet!
2010-06-09

    ej medlem längre
tycker om banden som förenar och förgrenar
2010-05-29

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket vackert. =)
2010-05-28

  firefire
så bra detta var! glad att jag hittade detta nu;) hoppas fler gör det också!
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders