Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det där..

Det där man känner i mörkret..
När man är två..
Det där att vara nära
som man kan känna då..

Det där att vakna till någons andetag..
När man vet att man är tillsammans..
Det där är min känsla av kärlek
och kanske någon annans..?




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-28 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders