Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer


Det kommer smygande.
Små indikationer på att saker och ting förlorar sina nyanser.
Det är en sorg som är en klump i bröstet, otydlig och samtidigt det tydligaste av allt. Men det sköljer över mig.




Fri vers (Fri form) av Grå
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-27 20:58



Bookmark and Share


  Fransisca Ferlin
Det är så få ord, men de får mig helt tårögd. Känner igen och ändå inte, vet att jag upplever verkligheten ett snäpp annorlunda men den berör mig mycket den här texten. Den är tydlig och ren. Och bra.
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Grå
Grå