Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lagrimas de plata


Adrenalinets flod

jag tar risker
bränner gummi nerför backen
lägger det oskyddade huvudet mot vinden
tänker inget,
känner bestämdheten i mina muskler
viljan att hålla mig samman
möter blickarna från en kvinna som skyddar sin hund
från mig
som om jag vore ett vilddjur vid Vite broar
önskar jag kunde överföra fartens vederkvickande
till henne
det att jag bemästrar tekniken, underlaget, farten
får mig att undra om fåfängan är inlärd eller ursprunglig?




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 449 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-27 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet