Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilar i viljan

 

 

Många timmar har vi pratat

mycket har vi sagt

på gott och ont

det som sårar

annat som upprättar

förenar

 

Men vi kan bryta

igenom muren

välja det goda

tala till det eviga

skapa lycka

forma liv

 

Det är din tid nu

Jag vill finnas där

för din skull

ge dig utrymme

Låta dig berarbeta

finna egna vägar

 

och

 

jag finns här

 

 




Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-29 01:34



Bookmark and Share


  aol
denna dikt grep så tag i mitt inre,
2010-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*