Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tappad mejsel


Per aspera ad astra

minnen är inget annat än spöken
och den som umgås med dem
pyr snart ihop med dem
de där dusterna av unkenhet
en pelare av sot
brända böcker
karaktärer av eld
innan de falnar
stinker
sedan det fadda
en rundgång i vakum
en nostalgisk undergång




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 467 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-27 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet