Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla kärleksfulla vänner




Ljusglimtar

 

 

Skuggan faller in

i tanken, ut i ljuset

skapar framtidstro

 

Glimtar stålar

från ditt hjärtas ädelhet

förnyar sinnet

 

 




Bunden vers (Haiku) av Anna*
Läst 189 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-27 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*