Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fjärilsfladder


Grepp om kulorna

ett grepp om kulorna
vill jag ge
med mina ord
men kulfånget
blir mest en lös håv för fjärilar
då vill jag de ska kittla så förbannat
men de löser upp sig själva
i en hel orimlighet
utan avtryckare, spets, facit
de blir utkastade på måfå
i rymden
med morse

ett dött språk

i tystnaden




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 720 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-27 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet