Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Banala nycker


Le Corbusier

Le Corbusier smeker min rygg
Fröken Öhman min blick
och en död mans böjda rygg
får mina fötter att dansa

snart är gryningen ropet
jag inte vill lyssna till eller svara

och deras andetag fortsätter att locka mig

en kylskåpstom natt
på en nyckeltappad dag




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 415 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-28 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet