Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugnet efter morgonrusningen

 

 

Solen smeker landskapet

daggen glittrar

fåglarna kvittrar

morgontrötta hus blinkar

med persiennerna

 

Kaffedoften lockar

bort från sängvärmen

till solfrisk luft

på balkongen

i stillhet




Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 162 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-05-28 07:50



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Dina morgnar liknar mina, men du säger det vackrare
2010-05-28

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker och behaglig läsning. Fast jag skippar kaffet. Föredrar tedoften. =)
2010-05-28

  Blåbäret
en morgon att sluta sig in i...riktigt skönt och njutbart att läsa, speciellt då det regnar här och är kallt
2010-05-28

  Eva Helene VIP
"Morgontrötta hus blinkar med persiennerna" - det här var riktigt bra, liksom hela dikten!
2010-05-28

  Suzy med punkterna
Vackert lugn...
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*